Zeko zna

... @ blogger.ba

06.12.2006.

Kako preživjeti bez seksa

Komadi. Djevojke. Trebe. Cure. Žene. Bez obzira kako ih nazvali, jedno je sigurno. One su definitivno najveći drive force za čitav muški rod. Kada smo imali oko 18 godina, jedan moj frend je dobro primjetio:
Zašto ti u životu treba novac?
1. Da se lijepo obučeš – da bi bio privlačniji komadima.
2. Da kupiš dobar auto – da se pred komadima uzdigneš iznad konkurencije.
3. Da možeš izlazit – da bi našao kakvog komada
4. Da zaradiš novac – da bi mogao sve prethodno navedeno
To je bilo tako dok smo bili mlađi. Sada nas, uz komade, muče i druge stvari kao egzistencija, zdravlje, pun želudac...


Za pun želudac moraš jesti. Za zdravlje moraš voditi zdrav život, imati malo sreće, i biti genetski nesjeban. Za krov nad glavom se moraš snaći, bilo švercanjem kod staraca ili nekako drukčije. Međutim, komadi su nešto bez čega se MOŽE, ako stvorimo idealne uvjete. Jesam li pridobio vašu pažnju? Ako jesam, onda samo za vas u nastavku slijedi recept :)

Kao i cigarete, alkohol, droga, i komadi su vrsta ovisnosti. Ako konzumiraš alkohol svaki dan, ili ako pušiš kutiju dnevno, vaš organizam će i sutradan neizbježno zatražiti svoju dozu opijata. U teenagerskim godinama smo u prosjeku pola dana provodili sa erekcijom tvrdom poput najzdravije hrastovine. Koliko puta sam presjedio mali odmor u školi jer je bilo nemoguće ustati. Klasične kupaće speedo hlačice zamjenio sam vrećastim kratkim, upravo iz tog razloga. Masturbiralo se kad god se stiglo. Svaka lopta podsjećala je na sisu, a bilo kakva rupa, ili utor - na pizdu (skjuz’ maj frenč). Drugim riječima, bili smo ovisnici.

Kako smo malo odrastali, stvari su se napokon počele mijenjati. Uskoro smo počeli koristiti i gornju glavu jer donja više nije oduzimala toliko krvi. Savladali smo samokontrolu (većina nas). Uskoro smo počeli primjećivati i ostatak svijeta.

Blagoslovljeni su oni kojima je seks stvar svakodnevnice. Međutim, oni koji seks konzumiraju na kapaljku, više vremena provedu mučeći se sa tom činjenicom, te se na kraju samo isfrustrijau i shvate da je sve bilo apsolutno uzaludno i neisplativo, možda bi trebali poslušati savjet koji slijedi.

Seksualni nagon i potreba za ženskim društvom se da sistematski izbjeći, i to čak ne previše ekstremno. Kao prvo, morate prestati izlaziti. Ne mislim da se zaključate u kuću, nego da se posvetite kućanskim poslovima, čitanju knjiga, igranju igrica, uređivanju vrta, i slično. Što manje izlazite potreba za izlascima će biti manja. S vremenom će postati čak i gnjavaža. Ne gledajte telviziju i ne listajte modne časopise. Televizija i novine pune su zamamnih oblina i reklama koje su pažljivo isprogramnirane da u nama pobude nagone vezane za kupvinu, nerjetko tako da gađaju di smo najosjetljiviji. Serviraju nam komade.
Ne zovite ljude iz imenika vašeg mobitela. Što manje vi zovte njih, to će oni manje zvati vas. Što vas manje zovu, manje ćete izlaziti. Što manje izlazite, manje sisa i guzica će vam biti pred očima. Što manje, to bolje. Uskoro ćete shvatiti da je prošao čitav dan bez da vas je bilo što asociralo na seks, a kamo li da ste osjetili želju za istim. Čestitke, upravo ste postigli cilj ove male vježbe!

Sad kad ste sve to dobro proučili, i kroz neko vrijeme proveli u praksi, natjerajte se van i dobro se napite i izdrogirajte, uhvatite bilo kakvog komada, i “kaznite” je za svo ovo vrijeme pauziranja, i nastavite sa životom kakav je bio i prije. Znate kako se kaže: Nakon kiše mora zasjati sunce, a ako je ovdje opisana izolacija kiša, onda je sunce, ni manje ni više nego bogat seksualni život! :)


MOJI LINKOVI

leonbda@gmail.com

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
10501

Powered by Blogger.ba