Zeko zna

... @ blogger.ba

11.12.2006.

Seks snova u snu seksa

A jesam ga naslovio, a? Jeste se već okačili? A tema je stvarno jebena, nije ni čudo da jedva čekate, čak i ja jedva čekam napisat ovo što mislim. Ajde onda, manje priče - više pisanja :)

Pričam ja tako preko AjSiKju-a sa svojom muzom, nazovimo ju tako, i dodirujemo svakojake teme, neke više škakljive, neke manje škakljive, i neke frigidno-ne-škakljive (to su one dosadnije teme di ja glumim da sam ipak samo pristojan dečko).
Najednom se razvila priča o tome što sanjamo u vrijeme nejebice i sušnih dana, pa sam je tako ja počastio jednom slasnom pričom, a nakon toga se mislim zašto je nebih podjelio i sa ostatkom nacije.

Svi sanjamo. Neki rijeđe, neki češće. Neki sanjaju svaku noć, ali čim otvore oči sve ishlapi u sekundi, dok drugi pamte snove mjesecima ili godinama. Usredotočimo se na takozvane 'mokre snove'. Ne, to nisu oni snovi u kojima se popišaš od straha, ili radi prehlađenog mjehura, nego oni snovi u kojima svršavaš ko' veliki! To se često događa onima koji rijetko upražnavaju seks, a masturbiraju jednom godišnje ili rijeđe, pa im organizam nekontrolirano izbacuje 'tvornički višak'. Žalosno što ima i takvih. Ako nam bog već nije dodjelio svakome po jednu rasnu plavušu, makar svi imamo 'brejk d glas in kejs of emrđnsi' – ruke.

Ta vrlo prirodna pojava odbacivanja 'tvorničkog viška' nije ništa specijalno sama za sebe, ali ukoliko su se zvijezde i planeti poklopili u savršeni sklad, taj proces popratiti će vrhunski san! San svih snova. To znači da ćete sanjati da ste maznuli komada i pritom, u stvarnosti, stvarno svršiti. A ako se planeti tako jebeno poklope u mili-nano-piko-metre, onda će to biti ševa svih ševa sa naj-fakin-vrhunskijim komadom koji je ikad hodao zemljom. Kralj kraljeva zemlje snova glavom i bradom.

Nemojte se zavaravati da se takve stvari događaju često. O neee. To su vrlo rijetke stvari. Meni osobno, dogodilo se svega četiri ili pet puta + jedan jedini 'Kralj Snova'. Samo jedan kapitalac. Jedan, ali tako nevjerovatno dobar, da sam u snu skoro svijest izgubio. Bilo je tako dobro da sam bio u potpunoj kontrli svog sna, radio sam što god sam htio. Bilo je toliko realno i stvarno, da ako jednoga dana, iz tko zna kojih razloga, budem morao nabrojiti sve trebe koje sam obradio, ova virtualna će stati rame uz rame sa onima iz stvarnog života.

Odavno nisam imao mokre snove. Prije nekih mjesec dana dogodilo se nešto radi čega sam ujutro popizdio sam na sebe. San je započeo idealno i vrlo obećavajuće, if ju nou vot aj min. Sve je ukazivalo na The San, ili možda čak na Kralja. Počelo je sa dodirima, pusicama, krenulo je sve žešće, i naravno, kao što je to slučaj u stvarnosti, srce, puls i disanje se ubrzalo. Nasrtali smo jedno na drugo kao divlje životinje. Međutim, nešto nije kako treba. Nema veze, ne obraćam pažnju. Njeno tijelo izvija se pod mojim rukama, osjećam toplinu njene kože. Nešto nije u redu. Ponovno zanemarujem. Trenutno imam pametnijeg posla. Sada je već sva orošena malim kapljicama znoja. Ljepim se za njena leđa. Njena mekana kosa škaklje mi vrat i prsa. Ima božanstveno tijelo. Stolica. Pružila je ruku odostraga iznad glave, i čupa moju kosu. Stolica, a na stolici jakna. Gotovo da ne vjerujem kako mi se sva prepustila. Sve oko nas je nebitno. Opet jebena stolica ispred očiju. Na stolici jakna. Ispred stolice stol, na stolu kompjuter. Moja stolica, moj stol, moj kompjuter. Ne mogu vjerovati. Porbudio sam se. Zašto? Jebeni nos mi je bio začepljen, i kako sam ubrzano disao, kapacitet nosnica nije više mogao udovoljiti potrebama mojih pluća. Nije ni čudo. Udisao sam valjda 2 kubika zraka u sekundi. I tako me moj dragi mozak odlučio porbuditi da se nebi ugušio u strasti vlastite 'kreacije'.

Eeee, naravno da nakon toga pokušaš opet zaspati svim silama. Čak i sam namećeš neke scenarije da pripomogneš onoj uspavanoj strani mozga da se prisjeti gdje je sve stalo. Ali neide. Neće. Gotovo za danas, a drugi puta – ko zna kad.

Snovi su predivna stvar. Mogu biti tako lijepi i prestvarni. Međutim sa snovima treba biti oprezan. Kao što nas mogu usrećitit isto tako mogu ostaviti traume i duboke ožiljke. Zamislite samo da u snu legnete sa Veronicom Zemanovom, a u drugom trenutku ispod vas leži Pierluigi Collina!!!MOJI LINKOVI

leonbda@gmail.com

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
10501

Powered by Blogger.ba